Lokma Dökümü İzmir
Nedir İzmir lokma dökümü hizmeti? Onlarca, yüzlerce insan topluluğuna aynı anda lokma tatlısı servisi hizmetine İzmir lokma dökümü hizmeti deniyor.
İzmir’de onlarca belki yüz yıllarca süren geleneklerdendir lokma dökümü. Özel davetlerde çok sık tercih edilir. Çünkü geleneksel değeri kadar sosyal etkinlik özelliği de toplum tarafından benimsenir.
Paşa lokma firması olarak, lokma dökümü hizmetimizde biz hem geleneksel değerlere bağlı kalmayı hem lezzete bağlı kalmayı önemsiyoruz.
Lokma Dökümü Nasıl Yapılır?
Lokma dökümü yöntemi ve özeni ister. Hamuru malzemesi olan, un, şeker, yağ, maya gibi malzemelerin seçimini, hazırlanmasını yaparız. Yoğurduğumuz hamurun mayalanmasını bekleriz. Mayalanma süreci tamamlandığında müşterimizin isteğine göre halka veya fındık şeklinde şekil vererek yağda altın sarısı renginde çıtır kıvama gelene kadar kızartırız.
Kızarttığımız lokma tatlılarının üzerinde dumanı tüterken yani sıcakken şerbetleyip tatlandırır, ikram, servise hazır ederiz. Eğer şekersiz isteyen olursa şekersiz servis tabağı hazırlarız.
Bu işlemler eskiden büyük kazanlarda yapılırdı. Tekniğin kullanımıyla üretilen lokma makinesinde, hamur yoğrulması, mayalanması, şekil verilmesi, kızartılması mümkün.
Biz de aracımıza monte ettiğimiz lokma makinesinde lokma tatlılarımızı hazırlıyoruz. Hatta aracımızda yaptırdığımız özel platformdan servis ediyoruz.
Lokma Dökümünde Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Malzeme seçiminde başlar lokma dökümünde dikkat edilmesi gereken hususlar. Kalitesi bilinen, taze malzeme seçimi önemli.
Hamurun yoğrulma yöntemi, mayalanma süreci, kızgın yağda kızarma şekli lokma tatlısının tadını etkileyen noktalar. Dikkat edilmesi gerekir.
Örneğin yağda uzun kalıp yağ çekerse artık lokma tatlısı değil hamur yığını olur. Çok sık karşılaşılan şikayetlerden biridir bu. Denir ki lokma tatlısı değil şekerli hamurdu.
Sunumda hijyen doğrudan sağlığı etkilediğinden en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden biri de hijyen koşulların sağlanmasıdır. Zira, aynı anda kalabalık insan topluluğu tüketeceğinden tüm insanların sağlığı risk edilemez.
Biz her bir personelimizin düzenli sağlık kontrolünü yaptırıyoruz. Daha da önemlisi tüm lokma dökümü hizmetinde tüm işleri el değmeden yapmaya özen gösteriyoruz.
İzmir Lokma Dökümü Fiyatı
Hizmet sahasında, telefonda, sosyal medyada yine web sitemiz aracılığıyla bize en fasla sorulan soruların başında İzmir lokma fiyatı nedir sorusu gelir.
Biz, İzmir lokma dökümü fiyatı hesabını, etkinliğin büyüklüğüne, kaç kişilik hizmet yaptığımıza, malzeme giderimize, çalışan personel sayısına bakarak hesaplıyoruz.
Size nerede kaç kişilik lokma döktürmek istiyorsunuz diye soruyor ona göre de lokma döküm hizmeti fiyatı bilgisi ve teklifi veriyoruz.
Undan mayaya, tüpten elemanın hizmet niteliğine kadar kaliteden ödün vermeyiz. Örneği natürel şeker yerine yapay tatlandırıcı kullananlar var. Meslekten personel yerine gündelikçi eleman tercih eden de var. Hal böyle olunca haksız rekabet oluşuyor. Bu durumda siz kaliteyi mi kalitesiz hizmeti mi seçersiniz?
Lokma Dökümü Hizmetimizde Size Sunduğumuz Avantajlar
Öncelikle hizmeti misafirlerinizin bulunduğu mekana lokma aracımızla getiriyoruz. En büyük avantajınız, adresinizde hizmet almanız.
Müşteri odaklı çalıştığımızdan, mevlit, nişan, özel davet, iş yeri açılışı gibi organizasyonların her birine özel çözümler sunuyoruz. Size odaklı hizmet alıyorsunuz.
Kalite ve lezzeti buluşturduğumuzdan, lokma hizmetimizde, misafirlerinize sunduğumuz tatlı damakta kalıcı tat bıraktığında, konuklarınız memnun kalıyor.
En önemli avantajınız bizimle iletişime geçtiğiniz andan lokma yapım, servis hatta varsa çevre kirliliğine yol açan çöpleri dahi toplayarak, hizmetin her aşamasını bizzat personelimizle yapıyoruz. Tüm zamanınızı misafirlerinize ayırabiliyorsunuz.
Bizimle, sadece lezzetli bir İzmir lokma değil, aynı zamanda keyifli ve sorunsuz bir etkinlik deneyimi yaşarsınız.